En vanlig ovanlig vecka

Fredag kväll. Har vart en kall men härlig vecka. Efter en längre julledighet är jag tillbaka ”på jobbet” vilket för tillfället innebär att jag jobbar hemifrån. En skön frihet, men samtidigt svårt att sluta för dagen och lägga ifrån sig arbetsuppgifter. ”Det är ju så roligt”, brukar jag tänka. Och visst har jag roliga arbetsuppgifter, jag gör det jag trivs med. Trots detta är det viktigt att koppla bort jobb och låta kropp, knopp och själ få återhämtning.

Idag träffade jag en  kvinna som håller på med fendelkrais, något ganska nytt och okänt för mig. Jag fick prova på och det kändes jätteskönt i kroppen. Skulle definitivt kunna tänka mig att göra det igen.

På lunchtimmen passade jag på att gå till gymmet, styrkepass och soma moves stod på schemat idag, underbart! Känner mig trött i kroppen efteråt.

Nu är det helg och tid med barnen som gäller. Jobbet ska kopplas bort, jag satsar på återhämtning!