Upp istället för ner

Efter en vecka så gick det alltså inte som planerat. Istället för att gå ner i vikt har jag gått UPP i vikt. När jag ställde mig på vågen kändes det ju inte direkt inspirerande att jag nu väger 300 gram mer än för en vecka sedan. Men jag inser ganska snabbt att jag behöver vända på det. För inget kommer att förändras om jag sätter mig ner och tycker synd om mig själv för att första veckan inte gick vägen. Istället behöver jag hitta lösningar, och komma på vad som har gått snett.

När jag tänker igenom den gångna veckan så upptäcker jag att jag faktiskt har haft fyra dagar när jag knappt har tänkt på min så kallade rivstart, och jag har absolut inte haft mina mål i fokus. Att nå mina mål är inte lätt, utan fokus blir det nästintill omöjligt. Så nu har jag gjort en re-focus och börjar återigen!!! Dessutom ska vägen mot målet vara rolig, så jag bestämmer mig för att tycka om mig själv lika mycket som för en vecka sedan, eller varför inte 3 hekto mer? 🙂